- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vučić se oglasio zbog Jokića: Veliko hvala najboljem igraču na planeti

© Foto: KSSNikola Jokić, Srbija
Nikola Jokić, Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2024
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se Nikoli Jokiću, najkorisnijem igraču NBA lige u protekloj sezoni, zbog toga što će igrati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu.
Dugo se čekalo na odluku Nikole Jokića, ali srpski as odmorio je i dao Srbiji potvrdan odgovor. Ime trostrukog MVP-a NBA lige našlo se na spisku Svetislava Pešića, selektora košarkaške reprezentacije Srbije, za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.
Na ovoj odluci Jokiću je zahvalio i Aleksandar Vučić.
„Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cela Srbija nada da pobedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svetu ko je najbolji i ko je nepobediv. Živela Srbija“, napisao je predsednik Vučić na društvenoj mreži.
Jokić nije igrao za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu prošle godine kada su Orlovi osvojili srebrnu medalju, ali nema sumnje da će njegovo prisustvo biti od velikog značaja jer Srbija u grupi igra sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacija, a to mogu biti između ostalog i Italija ili Litvanija.
Fudbalski sudija - Sputnik Srbija, 1920, 10.06.2024
EURO 2024
Ko će deliti pravdu i slušati VAR
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala