- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Najpoznatiji krokodil menja izgled zbog Novaka? Sve je počelo od Srbina – a Francuzi brzo reagovali

© AFP 2023 / EMMANUEL DUNANDNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uvek je znao da se našali na svoj račun, a to je učinio čak i dan posle operacije i uprkos povredi zbog koje je morao da se povuče sa Rolan Garosa.
Kompanija „Lakost“, koja je jedna od glavnih sponzora Novaka Đokovića, srpskom asu pruža podršku tokom svih teških trenutaka od početka njihove saradnje. Ostali su uz njega posle drame u Australiji uprkos velikom pritisku, a ovoga puta pokušali su da mu izmame osmeh iako ga je povreda odvojila od terena.
Zapravo je za sve kriv jedan Srbin po imenu Miroslav Vujović poznatiji kao „Graforiks“ koji je u šali izmenio logo kompanije „Lakost“. Umesto prepoznatljivog krokodila napravio je povređenog i to sa zavojem na nozi, aludirajući na Novaka.
„Brzo se oporavi i vrati u punu snagu. Hvala Graforiks za kreativnost“, pisalo je na zvaničnom profilu brenda „Lakost“ uz fotografiju povređenog krokodila.
Novi logo postao je viralan, a ubrzo ga je na svom profilu podelio i Tjeri Giber, izvršni direktor slavne francuske kompanije.
Na to je odreagovao i sam Novak koji je takođe sa svojim pratiocima podelio kako izgleda novi logo njegovog sponzora.
Očigledno je da prvi reket sveta ima fantastičnu podršku, a ono što posebno raduje jeste to što je spreman za šalu i zabavu u trenucima kada proživljava teške trenutke u karijeri.
Posle povlačenja sa Rolan Garosa zbog povrede meniskusa, Novak je operisan u Parizu i očekuje se da bi kroz tri nedelje mogao ponovo da bude na terenu.
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 07.06.2024
SPORT
Luka nije mogao sam – Boston demonstrirao silu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala