- Sputnik Srbija, 1920
EURO 2024
Evropsko prvenstvo u fudbalu održava se u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine. Sva dešavanja pratite uz Sputnjik sport.

Srbi pod lupom – bez najave: „Nije neuobičajeno“

© Sputnik / Lola ĐorđevićReprezentativci Srbije nakon postignutog pogotka
Reprezentativci Srbije nakon postignutog pogotka - Sputnik Srbija, 1920, 06.06.2024
Pratite nas
Tročlana delegacija doping kontrole Evropske fudbalske unije (UEFA) posetila je u hotelu u Beču reprezentaciju Srbije, saopštio je FSS.
„Bez najave, što nije neuobičajeno, jer se radi o standardnoj proceduri pred svako veliko takmičenje, odabrali su osmoricu igrača za testiranje: braću Vanju i Sergeja Milinković Savića, Strahinju Pavlovića, Sašu Lukića, Aleksandra Mitrovića, Filipa Mladenovića, Nemanju Gudelja i Nemanju Maksimovića“, navode iz FSS.
„Testiranje se sprovodilo u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića, nije trajalo duže od dva sata i sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu kooperativnost reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije“, ističe se u saopštenju FSS.
Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je pre dva dana u Beču od selekcije Austrije rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču uoči Evropskog prvenstva.
Orlovi će u subotu u Stokholmu od 18 časova odigrati prijateljski meč sa selekcijom Švedske.
EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala