- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Teretni voz naleteo na kombi kod Vladičinog Hana, dve osobe povređene

© Sputnik / Lola ĐorđevićHitna pomoć
Hitna pomoć - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2024
Pratite nas
Jedna osoba je teže, a jedna lakše povređena kada je jutros u 6.02 sati, na deonici pruge Suva Morava - Priboj Vranjski, na putnom prelazu obezbeđenom drumskim znakovima na putu, teretni voz naleteo na kombi koji je prelazio prugu.
Teže je povređen vozač kombija, a žena suvozač je lakše povređena i oboje su prevezeni u vranjsku bolnicu, rečeno je Tanjugu u Infrastrukturi železnice Srbije.
Železnički saobraćaj trenutno je u prekidu.
Kompanija „Srbija Kargo“ saopštila je da je voz saobraćao na relaciji Subotica - Preševo i u svom sastavu imao 19 vagona, a da je usled neblagovremenog zaustavljanja ispred putnog prelaza došlo do naleta teretnog voza na putnički kombi.
Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija „Infrastruktura železnice Srbije“ i „Srbija Kargo“ za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje nesreće.
Železničke kompanije „Srbija Kargo“ i „Infrastruktura železnice Srbije“ ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala