- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Osnivač platforme Zum najavio da će ljude na video-sastancima zameniti AI klonovi

© Foto : Slika generisana veštačkom inteligencijomVeštačka inteligencija
Veštačka inteligencija - Sputnik Srbija, 1920, 04.06.2024
Pratite nas
Osnivač i izvršni direktor platforme Zum Erik Juan smatra da će ljude na poslovnim video-sastancima u budućnosti zameniti klonovi koje je generisala veštačka inteligencija (AI).
Prema njegovim rečima, vaš „digitalni blizanac“ će umesto vas moći da prisustvuje onlajn sastancima preko Zum platforme, pa čak i da donosi odluke u vaše ime i time vam dozvoli da se više posvetite porodici i stvarima koje su za vas prioritet, prenosi portal Verdž.
„Mogu da pošaljem svoju digitalnu verziju da se pridruži sastanku da bih mogao da odem na plažu. Ne moram da proveravam svoje mejlove, moja digitalna verzija može da čita većinu elektronske pošte“, navodi Juan.
On ističe da zaposleni ljudi danas troše isuviše mnogo vremena na telefoniranje, prisustvovanje sastancima, slanje mejlova, odgovaranje na poruke, kao i na brisanje neželjenih ili nepotrebnih poruka, tako da će se Zum truditi da automatizuje ove radnje u budućnosti.
Juan želi da Zum u budućnosti bude mnogo više od obične platforme za video-ćaskanje i da pravi alate koje kao Majkrosoft ili Gugl, a velike nade polaže i u razvoj AI.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala