- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezda potpisala reprezentativca Srbije

© Sputnik / Strahinja KlisarićMarakana
Marakana - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2024
Pratite nas
Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Stojić potpisao je trogodišnji sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas beogradski klub.
U saopštenju se navodi da će Stojić prvog dana letnjeg prelaznog roka i formalno postati igrač Crvene zvezde. Stojić je u prethodne dve godine igrao za ekipu TSC-a iz Bačke Topole.
„Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Vladanom Milojevićem. Poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspehe sa klubom“, rekao je Stojić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.
On je zadužio dres sa brojem 15.
„Stojić koji je rođen 15. januara 1998. godine prvi put je došao u Zvezdu kao omladinac u generaciji Račića, braće Ilić, Terzića i Joveljića, nakon čega se kalio u Grafičaru i Zlatiboru. Nastupao je potom za Metalac i TSC u čijem dresu je skrenuo pažnju na sebe, postao reprezentativac Srbije i jedan od najboljih fudbalera u Superligi. Za TSC je na 78 utakmica postigao pet golova", saopšteno je iz Crvene zvezde.
Stojić će igrati za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U reprezentaciji Srbije nalaze se još dvojica fudbalera Zvezde, Srđan Mijailović i Uroš Spajić.
Nikola Radmanovac - Sputnik Srbija, 1920, 03.06.2024
SPORT
Vrag je odneo šalu – Srbin se izvinio na ruskom /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala