- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Željko istakao Panterovu povredu, pa najavio finale sa Zvezdom: „Ne preti samo Teo“

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener košarkaša Partizana Željko Obradović
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
Pratite nas
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je zadovoljan zbog plasmana u finale posle pobede njegove ekipe protiv Mege. U borbi za titulu crno-beli će igrati protiv Crvene zvezde.
Partizan se plasirao u finale plej-ofa Super lige Srbije, pošto je pobedio Megu 96:68 u trećoj utakmici polufinala, u finalu će igrati protiv Crvene zvezde.

„Čestitam ekipi Mege i treneru Marku Baraću na sjajnoj sezoni. Što se utakmice koja je ostala iza nas, rešena je u prvoj deonici, koju smo odigrali na izuzetno visokom nivou u oba smera. Lepo je videti dva nova i mlada igrača na parketu, a raduje me da Dimitrijević i Drezgić nisu srljali, jurili poene, nego su igrali ozbiljnu utakmicu. Zadovoljan sam zbog plasmana u finale", izjavio je Obradović na konferenciji za medije.

Obradović je pohvalio svoju ekipu koja je uspela da odigra bolje u odnosu na prošlu utakmicu kada je Mega savladala Partizan i osvrnuo se na predstojeće finale sa Zvezdom.
Takođe, govorio je povredi Kevina Pantera.

„Raduje me činjenica da smo ispravili greške iz drugog meča, posebno u odbrani, koja je bila neuporedivo bolja. Istovremeno, siguran sam da može da bude mnogo bolja i čvršća. Zvezda ima veliki kvalitet, ne preti nam samo opasnost od Teodosića, Nedovića i Jaga. Panter je povređen, tek ćemo sutra znati kakva je situacija, problema sa povredom ima i Smailagić. Daćemo sve od sebe sa raspoloživim snagama koje budemo imali", zaključio je Obradović.

Prva utakmica finala igraće se trećeg juna od 18.30 kada će Zvezda biti domaćin, šampion će biti ekipa koja prva dođe do dve pobede.
Zak Ledej - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
SPORT
Partizan dobio majstoricu za „pet minuta“ – i zakazao finale protiv Zvezde
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala