- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kecmanović predao Medvedevu

© Sputnik / Lola ĐorđevićMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
Pratite nas
Srpski teniser Miomir Kecmanović predao je meč drugog kola Rolan Garosa Danilu Medvedevu. Ruski teniser dobio je prvi set rezultatom 6:1, da bi u nastavku poveo 5:0, nakon čega je Kecmanović odlučio da prekine agoniju.
I dalje nije poznato o kakvoj povredi je reč, ali je jasno da srpski teniser nije bio u stanju da nastavi meč sa ruskim teniskim asom.
Medvedev je uzeo prvi gem u meču, posle čega je Kecmanović izjednačio. Od tada je na terenu postojao samo jedan igrač.
Rus je prvo nanizao pet gemova za osvajanje prvog seta za samo 27 minuta igre, da bi u drugom uspeo da osvoji i narednih pet.
Jasno je već tada bilo da nešto nije u redu sa Kecmanovićem, koji je između trećeg i četvrtog gema u drugom setu zatražio pomoć fizioterapeuta i usledio je kraći prekid.
Vratio se Miša na teren, ali nije mogao da juri za lopticama koje je slao Danil Medvedev, te je u petom gemu koji je izgubio, a ukupno 10. vezanom, odlučio da priđe mreži i da preda meč.
Prema prvim informacijama iz Pariza, navodi se da je imao problema sa stomakom i da je popio lek, ali mu to nije pomoglo. Kecmanović će oko 15 sati održati konferenciju za medije i tada će biti poznat razlog zbog kog je bio primoran da preda meč Danilu Medvedevu.
Rusu će naredni rival na Rolan Garosu biti pobednik duela Tomas Mahač i Marijan Navone.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 30.05.2024
SPORT
Nadalov pad u Parizu za Novakov novi rekord /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala