- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

„Genocidni Džo“ prokockao svoju šansu: MMA borac prognozira pobedu Trampa na izborima u SAD

© Sputnik / Alexandr Suhov / Uđi u bazu fotografijaMMA borac Džef Monson
MMA borac Džef Monson - Sputnik Srbija, 1920, 29.05.2024
Pratite nas
Aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden zbog podrške Izraelu i genocida u Gazi sam je prokockao svoju šansu da bude izabran za drugi mandat – zbog toga će na predsedničkim izborima pobediti Donald Tramp, izjavio je MMA borac Džef Monson, koji je dobio rusko državljanstvo.
„Mislim da je imao šansu, ali je pogazio zbog podrške Izraelu i genocida u Gazi. On je izgubio sve šanse za ponovni izbor. Njegova najveća grupa podrške okrenula mu je leđa. Znam da se Rusiji dopada Tramp i mislim da će on i pobediti“, rekao je Monson.
Kako je objasnio, na prošlim izborima za Bajdena su glasali uglavnom mladi ljudi jer je obećavao reforme, a sada ga njegova grupa za podršku zove „Genocidni Džo“.
Po rečima Monsona, iako on nije pristalica Trampa, sviđa mu se njegov odnos prema Rusiji, jer je ne gleda kao prijatelja ili neprijatelja, nego kao poslovnog partnera. Takođe, Tramp ne želi nastavak sukoba u Ukrajini, ocenio je borac.
Monson je takođe objasnio da je odustao od američkog državljanstva jer ne može da bude državljanin zemlje koja finansira ubistva isporučuje oružje.
Kako je istakao, odluka o tome je bila najvažnija u njegovom životu. Po rečima Monsona, rusko državljanstvo je poklon, ali on je planirao da putuje u SAD, da poseti porodicu i decu. Međutim, promenio je mišljenje kada je video šta se zaista dešava u zoni specijalne vojne operacije, pa sada planira viđanje sa porodicom u Rusiji ili nekoj trećoj zemlji.
Monson je rođen u SAD i veliki deo karijere se takmičio pod američkom zastavom, ali je u martu 2013. godine saopštio da je spreman da uzme rusko državljanstvo. Monson je dobio ruski pasoš 2018. godine, a 2020. se preselio u Ufu, gde je otvorio školu džiu-džicua i greplinga. U septembru 2023. postao je poslanik baškirskog parlamenta iz partije Jedinstvena Rusija.
Džef Monson - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2022
RUSIJA
„Ukrajinci pišu: Želimo da te ubijemo“: Džef Monson o pretnjama koje dobija zbog podrške Donbasu
Pogledajte još:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala