- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Tužilaštvo naložilo obdukciju posle smrti brata potpredsednika Vlade FBiH, MUP traga za dve osobe

© Sputnik / Lola ĐorđevićPolicija
Policija  - Sputnik Srbija, 1920, 27.05.2024
Pratite nas
Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike i prikupi sve podatke u vezi sa događajem od 26. maja 2024. na Voždovcu, nakon kojeg je u Urgentnom centru preminuo Đ.M. (37). Naložena je i obdukcija sa toksikologijom Đ.M., a MUP radi na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su ga pretukle.
Kako Tanjug nezvanično saznaje, reč je o rođenom bratu potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića.
Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je u Ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih lica i Đ.M., u kojem je Đ.M. zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.
Tužilaštvo će su saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju, navedeno je u saopštenju.

MUP intenzivno traga za dve osobe

Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova, da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta, saopštio je MUP.
Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba.
Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala