- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizanov napadač zagrmeo: „Katastrofa, užas, neprihvatljivo – moram da se suzdržim šta ću da kažem“

© Sputnik / Lola ĐorđevićNikola Antić, Bibras Natho i Nemanja Nikolić
Nikola Antić, Bibras Natho i Nemanja Nikolić - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2024
Pratite nas
Posle remija sa Radničkim iz Kragujevca (2:2) napadač Partizana Nemanja Nikolić otvoreno je pričao o sezoni iza nas i istakao je da nije zadovoljan mnogim stvarima. Ističe da je odnos prema igri u pojedinim momentima kod fudbalera crno-belih bio neprihvatljiv.
Kaže Nikolić da je odgovornost tima najveća za ovakve rezultate.
„Dosta je faktora uticalo na sve što se desilo. Kada sa +6 odeš na -14 ili -16 koliko je sada, to je katastrofa. Ne znam šta bih rekao, užas. Bez obzira što je u nekim situacijama sudija bio kriv, to svi znamo, nema potrebe da se krije. Sudije jesu bile krive za određeni broj bodova, ali smo mi bili za većinu glavni krivci. Koliko god bila krivica sudija, naša je veća“, rekao je Nikolić.
Bio je vrlo kritički osvrnut i ka sebi i ka celom timu.
„Svašta bih rekao, suzdržavam se. Imao sam velike ambicije pred početak sezone, rekao sam tada da imam pravo da se nadam, bez obzira što su nas svi unapred otpisali. Neshvatljiv pad i sve posle derbija 2:2, posle Kruševca... Bez obzira da li je bio penal ili nije, morali smo utakmicu da rešimo i u prvom poluvremenu, bez obzira da li je Radaković napravio previd ili ne... Ako to nismo dobili, onda u Lučanima sijaset šansi. Pojedini igrači bi trebalo da se zapitaju neke stvari, Partizan nije autobuska stanica da neko dođe i prođe. Mi ćemo ostati, bar se nadam da hoćemo, bar dobar deo domaćih. Mi ovde ostajemo i na našim plećima biće kritike i sve. Kao jedan od najstarijih ponavljam – neki igrači da se zapitaju dobro. I na sebe mislim, zbog nekih situacija i utakmica kako sam odigrao. Uvek sam nesrećan, ni sada nisam srećan bez obzira što smo stigli rezultat. Možda je trebalo oni da jure rezultat, jer mi smo ipak Partizan“.
Pretežno Nikolić nije bio zadovoljan kako se Partizan branio, ali ne samo igračima u odbrani, već kao tim.
„Jesmo dali dosta golova, ali to znači da mi u napadu nismo vodili mnogo računa o odbrani. Izvinjavam se momcima u odbrani, kao i golmanu za celu sezonu. Izvinjavam se u svoje ime, a da li će ovo neko drugačije shvatiti, ni ne zanima me. U pojedinim situacijama odnos prema igri je neprihvatljiv“, zaključio je Nikolić.
Olga Danilović - Ons Žaber, Rolan Garos - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2024
SPORT
Srpsko popodne u Parizu – počinje Rolan Garos
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala