- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Borislav Antonijević: Sve što je srpsko Zapad pokušava da zatre, radiće – noga! /video/

© Sputnik / Sputnjik SrbijaMaša Radović i Borislav Antonijević
Maša Radović i Borislav Antonijević - Sputnik Srbija, 1920, 26.05.2024
Pratite nas
Sve ono što je tradicionalno naše, Zapad pokušava da zatre i skrajne. Naravno, to ne polazi za rukom, više im polazi za nogom, ali za tom nogom kojom će i otići odavde, kaže za Sputnjik Borislav Antonijević.
Gostujući u emisiji „Maša i...“ doktor Borislav Antonijević, specijalista ginekologije i akušerstva i narodni poslanik komentarisao je novi zakon o rodno osetljivom jeziku, u kakav svet dolaze današnje bebe, ali i kako gleda na pojam nebinarnih osoba.
„'Vrednosti' koje nam se predstavljaju idu u cilju ne očuvanja i ne produženja ljudske vrste, nego baš suprotno – prestanka ljudske vrste i svega onog protiv čega se čovečanstvo večito borilo“, istakao je doktor.
Našeg sagovornika smo pitali i koliko nas je NATO osiromašenim uranijumom osiromašio po pitanju nataliteta.
„Država bi morala da se pobrine da da zvanične, tačne, istinite i precizne informacije o NATO bombardovanju. To su stvari koje se kriju. Zašto se kriju? Ko je naredio da se kriju? Ko ima pravo da naredi da građani Srbije ne smeju da znaju pravu istinu ni o kvalitetu vazduha koji dišemo ni o kvalitetu vode koju pijemo ni o kvalitetu vode koja protiče pored nas? A da ne pričam o tome čime nam je zemlja gađana i šta nam pada sa neba... Da li je moguće da smo mi dozvolili da pod pritiskom stranih institucija ne dozvoljavamo da naši ljudi saznaju pravu istinu – kakva nam je situacija, kako možemo da se zaštitimo i šta možemo svi da uradimo da unapredimo... Stvarno je vreme da se otrgnemo iz kandži Zapada koji nam vodi politiku. Mi smo jedna suverena zemlja i to bismo trebali konačno da pokažemo svima“, objasnio je kandidat za gradonačelnika Beograda iz pokreta „Mi – Snaga naroda“.

O emisiji „Maša i ...“

„Maša i ...“ je emisija portala Sputnjik Srbija u kojoj novinarka Maša Radović u formi kratkog video-intervjua razgovara sa poznatim ličnostima iz sveta politike, kulture, sporta... Emituje se svake druge nedelje u 19.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala