Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Zapadni cenzori opet u akciji: Ugašen Jutjub kanal Ljubinke Milinčić

© Sputnik / Sputnjik SrbijaLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 24.05.2024
Pratite nas
Iz zapadne „kolevke demokratije“ ponovo stiže cenzura. Na udaru se opet našao Jutjub kanal glavnog urednika Sputnjik Srbije Ljubinke Milinčić – Pogledi, koji je ugašen.
Pravila nalažu da se kanal na Jutjubu može ugasiti zbog prigovora korisnika na video sadržaj i nakon tri uzastopna upozorenja u roku od 90 dana, kanal se automatski gasi. Redakcija Sputnjika, ni Ljubinka Milinčić, ni ovaj put nisu dobili nikakvo upozorenje, niti obaveštenje.
Ovo nije prvi put da „demokratski“ Zapad sprovodi cenzuru nad Sputnjikom, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, celokupan video sadržaj Sputnjika Srbija blokiran je na Jutjubu. U prethodnom slučaju cenzure, blokirani su bili kanali povezani sa televizijom RT i agencijom Sputnjik u Evropi.
Sputnjik neće odustati od borbe za istinu, a naš video sadržaj ćete moći da pogledate na platformi Odisi i na društvenim mrežia Tik Toku, Tviteru (Iks), Telegramu.
Emisiju Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“, kao i sve ostale Sputnjikove emisije, možete gledati i na našem sajtu.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala