- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Današnji fudbaleri su glupi“ – čuveni Brazilac dao oštru izjavu

© Sputnik / Mihail Mokrushin / Uđi u bazu fotografijaRomario
Romario - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
Pratite nas
Čuveni brazilski fudbaler Romario, šampion Svetskog prvenstva 1994, rekao je da bi postigao 2.000 golova da igra danas, jer su, po njegovom mišljenju, igrači postali gluplji.
Vrlo interesantan pogled na moderni fudbal...
Romario je u 58. godini nastavio karijeru u okviru kluba Amerika iz Rio de Žaneira , čiji je predsednik. Planira da igra za drugoligaša države Rio de Žaneiro zajedno sa svojim 30-godišnjim sinom Romarinjom.

„Mislim da bih sada na terenu bio uspešniji, jer su danas momci veoma glupi. Previše trče. U moje vreme je i fizička komponenta bila u fudbalu, uvek je bila, ali igrači su bili mnogo tehnički potkovani i mnogo pametniji, siguran sam da bih danas postigao više od 2.000 golova“, rekao je Romario.

Romario je u karijeri igrao za brazilske Vasko da Gamu, Flamengo, Fluminense i Ameriku, holandski PSV, špansku Barselonu i Valensiju, katarski Al Sad, američki Majami i australijski Adelajd.
Šampion je Brazila, trostruki šampion Holandije, dvostruki osvajač Kupa Holandije, dvostruki šampion Španije, osvajač Kupa Španije, šampion Katara, a takođe i finalista Lige šampiona.
Hamad Međedović - Sputnik Srbija, 1920, 22.05.2024
SPORT
Srpski duel – Hamad bolji od Krajinovića u kvalifikacijama za Rolan Garos
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala