- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić u tri reči objasnio katastrofu Denvera

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2024
Pratite nas
Nikola Jokić, zvanično najbolji košarkaš planete, pogledao je istini u oči i u samo tri reči opisao je istorijski poraz jednog NBA šampiona – „Razbili su nas“. Denver je u šestom meču polufinala Zapada izgubio sa čak 45 razlike na gostovanju Minesoti Timbervulvs – 115:70.
Na konferenciji za medije po završetku najbolnijeg poraza jednog NBA šampiona, Nikola Jokić je prihvatio da je njegov tim podbacio, ali da nema vremena i prostora za žaljenje, već da ekipa mora da se okrene sedmom meču, koji će 19. maja biti odigran u Koloradu.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 17.05.2024
SPORT
Istorijsko brukanje šampiona – Minesota uništila Denver za majstoricu!
„Razbili su nas! Veliki je to poraz. Minesota je bila bolji tim u svim segmentima igre i moramo to da prihvatimo i potrudimo se da naredni put budemo bolji. Kada izgubite 45 poena razlike, ne dešava se to svaki dan. Jedino što trebamo i možemo je da prihvatimo, meni je to u redu“, istakao je Nikola Jokić.
MVP NBA lige nije iznenađen što će finalistu Zapadne konferencije dati majstorica.
„Od početka sam pričao da će serija biti neizvesna i da svaki tim može da pobedi u svakoj utakmici. Bez obzira da li igra kod kuće ili na strani. I sedma utakmica može da ode na obe strane. U ovom meču se jednostavno nismo pojavili. Promašivali smo, nismo stvarali otvorene šuteve, dok je odbrana Minesote bila fantastična. Brojke sve govore, nema potrebe da pričam dalje. Pripremam se za narednu utakmicu. Znam sve njihove akcije, znam šta 'zovu' od akcija kada igraju“, rekao je Jokić, koji je po običaju bio najefikasniji pojedinac Denvera sa 22 poena, uz dve asistencije i devet skokova.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 16.05.2024
SPORT
Novak i Nikola – najbolji koje je Srbija imala
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala