- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal doneo odluku o poslednjem Rolan Garosu

© AP Photo / Manu FernandezRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2024
Pratite nas
Legendarni španski teniser Rafael Nadal odlučio je da otputuje u Pariz i da zaigra na svom poslednjem Rolan Garosu, turniru koji mu je doneo 14 od ukupno 22 grend slem titule.
Španski „AS“ izašao je u javnost sa informacijom da će Rafa Nadal posle lake eliminacije na Mastersu u Rimu od Huberta Hurkača u dva seta, gde je osvojio svega četiri gema (6:1, 6:3), ipak zaigrati na Rolan Garosu.
Predviđeno je da „bik sa Majorke“ iduće nedelje krene put Pariza sa idejom da zaigra poslednji put na njegovom omiljenom turniru, koji neretko nazivaju njegovom drugom kućom.
Kako je naveo „AS“, Nadal će trenirati na svojoj Akademiji pre nego što bude otputovao za Grad svetlosti sa namerom da uzme učešće na Rolan Gaorus.
„Ne želim da igram na Rolan Garosu ako ne budem 100 odsto spreman i ako ne mogu da pružim maksimum, kao što je to bio slučaj u Barseloni ili u Madridu. To je poseban turnir u mojoj karijeri i ima toliku emotivnu vrednost. Biće teško ako ne uspem da budem tamo, igraću samo ako se osetim konkurentnim“, rekao je nedavno Rafa Nadal, da bi „AS“ posle toga lansirao vest da će veliki šampion biti na drugom grend slemu u sezoni.
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 15.05.2024
SPORT
Medvedev ostavlja Rim iza sebe – na redu je Pariz: „Ako budu igrali Đoković i Alkaras...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala