- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Don Karlo ispunio obećanje – jedan tompus i dve godine /foto, video/

© AP Photo / Paul WhiteReal Madrid
Real Madrid - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2024
Pratite nas
Fudbaleri Reala proslavili su u nedelju na ulicama Madrida 36. šampionsku titulu, a trener Karlo Ančeloti održao je reč koju je dao pre dve godine. Naime, Don Karlo ili Karleto kako ga zovu, rekao je 2022. godine da će ponoviti kultnu fotografiju kada je pušio tompus i nosio naočare, dve godine kasnije – obećano, ispunjeno!
Ponovo se Italijan slikao sa fudbalerima kraljevskog kluba i ponovo je imao tompus među zubima, kao i crne naočare.
Razlika je što je Real Madrid 2022. godine osvojio Ligu šampiona, posle čega je nestala kultna fotofrafija, koja je postala apsolutni hit na interneru, da bi dve godine kasnije Real, za sada, osvojio Primeru, a priliku da podigne i „ušati pehar“ rekordni 15. put, imaće 1. juna na Vembliju, nakon što Madriđani budu igrali u finalu sa Borusijom Dortmund,
Na jednoj od prethodnih konferencija za medije, novinari su upitali Ančelotija da li bi se moglo očekivati da ponovi sliku sa tompusom i naočarima u slučaju 36. titule prvaka Šanije, na šta je Don Karlo dao potvrdan odgovor, a ove nedelje održao je datu reč.
Italijan je bio izuzetno raspoložen za vreme parade u prestonici Španije, kao i Vinisijus Žunior, Eder Militao, Alaba, Rodrigo, koji se nalaze se njim u kadru tokom slikanja sa tompusom, čime je simulirana kultna fotka iz 2022. godine.
Nemanja Vidić - Sputnik Srbija, 1920, 12.05.2024
SPORT
Vidić zna i upozorio je Piksija gde „škripi“ Srbiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala