- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak u „večnom gradu“ uz osmeh i dobro poznato društvo /video/

© AFP 2023 / VALERY HACHENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, stigao je u Rim gde je odradio i prvi trening, a kao i u prethodnom periodu sa njim je Nenad Zimonjić u ulozi trenera.
Pripreme za Rolan Garos i Olimpijske igre Novak Đoković posle Monte Karla nastavlja u Rimu gde je dočekan na sjajan način.
Srpski as već je i odradio prvi trening i to u društvu Nenada Zimonjića koji je sa njim od razlaza Novaka i Gorana Ivaniševića. Jasno je da ova saradnja prija Đokoviću, a to se videlo i na terenu jer je u Monte Karlu igrao daleko bolje nego u Indijan Velsu i Australijan openu.
Prvi reket sveta trenirao je sa osmehom na licu, bio je izuzetno raspoložen što je i očekivano jer je Rim grad u koji se uvek rado vraća. Tokom karijere na čuvenom mastersu osvojio je šest titula, a sada ima priliku da napadne sedmu.
Masters u „večnom gradu“ počinje osmog maja, a Novakov prvi protivnik je pobednik duela Roman Safijulin/ kvalifikant koji još nije poznat.
Olakšavajuća okolnost za srpskog asa je i to što su prethodno od učešća odustali Janik Siner i Karlos Alkaras, dok će Danil Medvedv stići posle povrede.
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
SPORT
Amerikanac upozorava na „kralja šljake“: „Navikao sam u to da ne verujem Nadalu“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala