- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Neviđena scena na Jokićevom terenu: Navijači protiv Srbina i Nagetsa – trener ih moli za podršku

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
Pratite nas
Denver Nagetsi pretrpeli su izuzetno ubedljiv poraz od Minesote u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije, a navijači u Koloradu odreagovali su burnije nego što je bilo oečkivano i počeli su da navijaju protiv svog tima.
Jednu od najlošijih utakmica u sezoni odigrali su Denver Nagetsi, ali definitivno nisu zaslužili ono što su im navijači priredili.
Ne samo da su počeli da napuštaju tribine u Koloradu početkom poslednje deonice, već su i navijali za Tumbervulvse.
„Hajde vukovi“, skandirali su navijači Denvera i tako ostavili u neverici i same košarkaše Minesote koji nisu imali preddstavu o tome da će imati podršku.
To nije bilo sve. Navijači nisu bili zadovoljni partijom Nikole Jokića (16 poena, 16 skokova, osam asistencija), pa su tako počeli da skandiraju „Edvards MVP“, iako je vrlo jasno da će srpski as dobiti to priznanje.
Razočaran je utakmicom bio Majkl Meloun, trener Denvera, ali je imao i poruku za navijače.
„Isprašili su nam tur! Uzeli su inicijativu. Biće to veliki izazov za nas. Govor tela igrača nije ni blizu toga gde bi morao da bude. Potučeni smo kod kuće, osramotiili smo se pred svojim navijačima. Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igraali ni blizu svog nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smno mnogo dobrih stvari“, rekao je Meloun.
Nije dobra atmosfera bila ni u svlačionici Nagetsa koji su imali svega 35 odsto šuta iz igre, a dodatni problem bile su izgubljene lopte kojih je bilo čak 19.
„U svlačionici je bilo vrlo mirno. To može da se shvati na mnogo različitih načina. Shvatiću to kao da su momci razočarani svojim izdanjem ove večeri, takođe i svi mi u upravi i stručnom štabu, uključujući i mene. Nadmudreni smo trenerski, nadigrani smo na terenu. Možete da se samosažaljevate ili da uradite sve što možete da biste bili bolji u utakmici broj tri. Nas tome je moj fokus. Da pokušam da ohrabrim momke da nastave da se bore. Niko ne kaže da će biti lako. Trenutno smo jako dobro svesni toga“, rekao je Meloun.
Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
SPORT
Katastrofa Mančester junajteda – najgora sezona u istoriji kluba
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala