- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Može, ali za – 100 miliona!

© AFP 2023 / GABRIEL BOUYSTeo Ernandez
Teo Ernandez - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
Pratite nas
Jedan od najboljih levih bekova sveta Teo Ernandes dobio je „zeleno svetlo“ da na kraju sezone napusti Milan, ali će zainteresovani klubovi morati papreno da plate, s obzirom na to da su roso-neri zacepili obeštećenje od 100 miliona evra!
Prema pisanju španskih medija, tačnije Mundo Deportiva, Francuz će na kraju sezone gotovo sigurno napustiti San Siro, a naredna destinacija, po svemu sudeći, biće Madrid ili Minhen.
Neće žaliti novac Real i Bajern da bi se izborili za potpis fantastičnog i pouzdanog defanzivca koji je nezaustavljiv po levom boku i često se priključuje napadima svog tima, a savršen centaršut i oštre lopte su njegov najveći kvalitet.
Teo Ernandes je u Milan stigao upravo iz Real Madrida u leto 2019. godine za sumu od svega 22 miliona evra, pa bi sad kraljevski klub mogao da plati gotovo petostruko kako bi ga vratio u svoje redove.
U igri je i Bajern Minhe, a upravo se dva pomenuta kluba sastaju u sredu od 21 čas u revanš meču polufinala Lige šampiona.
Teo Ernandes ima 26 godina sa Francuzima se popeo na krov seta, osvojio je i Ligu šampiona sa Real Madridom, dok je sa roso-nerima uzeo Seriju A 2022. godine.
Dragan Stojković Piksi - Sputnik Srbija, 1920, 07.05.2024
SPORT
UEFA poslušala – prošao Piksijev predlog pred Evropsko prvenstvo
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala