- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus pod anestezijom pokorio Madrid

© AFP 2023 / VALERY HACHEAndrej Rubljov
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2024
Pratite nas
Drugi najbolji ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je titulu na Mastersu u Madridu pod lokalnom anestezijom! Kako mu je nožni prst bio toliko upaljen morao je da dobije lokalni anestetik da bi obuo patiku i na kraju je posle preokreta savladao Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima 4:6, 7:5, 7:5.
Masters u Madridu obeležili su brojni otkazi zbog povreda tenisera. Alijasimu su na putu do finala predala čak trojica rivala, povukao se zbog problema sa kukom Janik Siner, Jirži Lehečka takođe nije bio u stanju da odigra do kraja svoj polufinalni meč, već je u suzama predao upravo Feliksu, Karlosa Alkarasa je mučila ruka...
I na sve to, posle podignutog trofeja u prestonici Španije se oglasio Rus Rubljov koji je otkrio da je već nekoliko dana bolestan, ali da mu je veći problem od toga bio prst na nozi koji se upalio.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 06.05.2024
SPORT
Đoković i dalje broji – „kupio“ je još vremena na tronu
„Toliko se upalio da su morali da mi daju lokalnu anesteziju da bih bio u stanju da obujem patiku. Konstantno je oticao, toliko da sam počeo da stičem utisak da ću nešto da slomim. Anestetik sam dobio da bih mogao da se krećem normalno i da ne osećam bol, samim tim da bih mogao normalno da odigram finalni meč sa Feliksom“, šokirao je otkrićem Rubljov, koji je posle druge masters titule u karijeri popravio plasman na najnovijoj ATP rang-listi za dve pozicije i sada je šesti reket planete.
Rubljov će uzimanja učešća na turniru u Rimu posetiti lekara.
„Bolestan sam već nedelju dana i duže i to nije normalno. U ponedeljak ću otići kod doktora na detaljan pregled“, istakao je Rus koji je i u Beogradu, takođe na Vaskrs, osvojio titulu.
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
SPORT
Rubljov proslavio Vaskrs uz titulu na mastersu u Madridu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala