- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nadal stigao u Rim i zabrinuo navijače – da li se „epidemija“ nastavlja? /video/

© AP Photo / Manu FernandezRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
Pratite nas
Rafael Nadal, proslavljeni španski teniser, stigao je u Rim gde je odradio i prvi trening. Po svemu sudeći „kralj šljake“ igraće na mastersu na kom je trijumfovao čak deset puta, ali njegove navijače zabrinuo je detalj na nozi koji ipak ukazuje da nije baš sve u najboljem redu.
Posle poraza od Jiržija Lehečke u Madridu, Rafael Nadal nagovestio je da nije siguran da će igrati u Rimu, ali je on ipak stigao u večni grad gde je počeo pripreme i pred publikom odradio trening.
Ono što je zabrinulo njegove navijače je čarapa na desnoj nozi koja se uglavnom nosi zbog problema sa proširenim venama.
Iako je sa njom izašao na teren, tokom treninga je nije imao i čini se da se kretao dobro što ukazuje na to da je možda reč i o preventivi.
Ono što je sigurno jeste da Nadal nije u blistavoj formi, posle duge pauze nema takmičarskog ritma i svaka nova povreda je veliki problem.
Poteškoća „Bika sa Majorke“ nije jedina ovih dana u tenisu, jer vlada prava epidemija povreda. Učešće na mastersu u Rimu morali su da otkažu Karlos Alkaras, Janik Siner, dok se još uvek čekaju vesti o stepenu povrede Danila Medvedeva.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
SPORT
„Usamljeni“ Jokić poražen u Koloradu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala