- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zadao Jokiću muke, ispisao istoriju – pa poručio: „Igrao sam protiv najboljeg na svetu“

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
Pratite nas
Najveće muke Nikoli Jokiću i Denveru u prvom polufinalnom meču Denvera i Minesote zadavao je Entoni Edvards koji je ispisao novu istorijsku stranicu NBA lige. Koliko god je svojom partijom bacio senku na srpskog asa, po završteku meča Edvards mu je uputio izuzetno lepe reči.
Nikola Jokić čeka svoju treću MVP nagradu, a da je najbolji igrač najjače košarkaške lige na svetu veruju i kolege, među kojima je talentovani Entoni Edvards.
„Igranje protiv najboljeg igrača na svetu je uvek zabavno. Kao što sam rekao, uigrani su, disciplinovani, neće sami sebe da pobede“, rekao je Edvards.
Američki košarkaš odigrao je fantastičan meč u kom je postigao 43 poena, čime ne samo da je oborio svoj rekord u plej-ofu, već je i ispisao istoriju.
Postao je tek drugi igrač sa 22 ili manje godina posle Kobija Brajanta koji je u dva meča zaredom u plej-ofu postigao preko 40 poena.
„Osećam da je naš stručni štab uradio odličan posao u planiranju utakmice tokom ova tri ili četiri dana. Izašli smo i odigrali dobro. Ne radi se samo o meni lično, već o timu. Daju mi samopouzdanje“, rekao je Edvards.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 05.05.2024
SPORT
Jokiću treba pomoć: „Voleo bih da imam klona“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala