- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nezapamćeni haos u Podgorici: Posle tuče i svađe – pretnja otmicom deteta?!

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 04.05.2024
Pratite nas
Poptuno neverovatne stvari se dešavaju u i oko FK Budućnost iz Podgorice, a poslednja u nizu je lažna odmica ćerke trenera Ivana Brnovića.
Kako prenosi RTCG, Brnović je podneo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog navodne odmice deteta i pokušaja iznude.
„Brnoviću je neko zapretio da će mu baciti ćerku u potok ako ne donese 20.000 evra“, navodi se.
Ispostavilo se, ipak, da je njegovo 13-godišnje dete na sigurnom, ali je jasno da su hteli da ga zaplaše i da mu učine život u najvećem crnogorskom klubu nepodnošljivim.
Brnoviću je u sredu prećeno nakon treninga, trebalo je da ima sastanak sa vođama navijača, ali se od toga odustalo zbog jezivih pretnji.
U prethodnih nekoliko dana najtrofejniji crnogorski klub je u centru pažnje javnosti zbog potpuno pogrešnih razloga - nakon remija sa Sutjeskom, golman "plavih" Đorđije Pavličić je otvorenom pesnicom udario saigrača Igora Ivanovića, zbog čega je suspendovan na tri meseca.
Suspendovan je i kapiten Petar Grbić zato što je burno reagovao na odluku Brnovića da ga ne ubaci u igru u finišu meča sa Sutjeskom, a nakon utakmice su "varvari" ušli u svlačionicu i "prevaspitavali" igrače i lomili inventar.
Saopštenje policije
Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica reagovali su na prijavu koju je M.B. supruga trenera fudbalskog kluba Budućnost Ivana Brnovića podnela policiji, a u kojoj se navodi da joj je sa skrivenog broja telefona upućen poziv kojom joj nepoznato lice saopštilo da je njihova maloletna ćerka oteta i da je u zamenu tražen novac u iznosu od 20.000 evra, uz pretnju po život deteta.
M.B. je odmah po pozivu utvrdila da se njena ćerka nalazi u porodičnoj kući, na sigurnom, pa se javila u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica kako bi prijavila slučaj, saopštila je crnogorska policija.
"Preduzimajući mere i radnje u cilju rasvetljavanja celokupnog događaja, pripadnici podgoričke policije identifikovali su broj telefona sa kojeg je upućen sporni poziv oštećenoj i utvrđeno je da je vlasnik maloletno lice staro 13 godina, a sa kojim se u momentu pozivanja, nalazilo još jedno maloletno lice istog godišta", navodi policija.
Dodaje se da je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji se izjasnio da se u radnjama ovih lica ne stiču elementi krivičnog dela, s obzirom na to da su krivično neodgovorna zbog svojih godina.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala