- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ekskluzivno: O krizi na Bliskom istoku govore ambasadori Irana i Izraela | Svet sa Sputnjikom

© AFP 2023Šleйf dыma podnimaetsя posle izrailьskoй bombardirovki k severu ot Nuseйrata v centralьnoй časti sektora Gaza
Šleйf dыma podnimaetsя posle izrailьskoй bombardirovki k severu ot Nuseйrata v centralьnoй časti sektora Gaza - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2024
Pratite nas
Koliko je svet blizu globalnog sukoba zbog krize na Bliskom istoku? Ko je kriv za razbuktavanje sukoba? Šta je potrebno da se odnosi Irana i Izraela normalizuju? Da li je moguće da Palestinci i Izraelci žive u miru jedni pored drugih i kako će se završiti konflikt u Gazi?
Ovo su neka od pitanja o kojima za „Svet sa Sputnjikom“ govore iranski i izraelski ambasadori u Srbiji, Rašid Hasan Pur Baei i Jahel Vilan.
"Svet sa Sputnjikom" danas vode Nikola Joksimović i Valentina Bulatović. Slušajte nas ponedeljkom od 17,00 časova na talasima Radio Novosti 104,7 megaherca.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se svakog ponedeljka.
Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala