- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Duljaj više nije trener Partizana

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Igor Duljaj
Trener Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2024
Pratite nas
Fudbalski klub Partizan doneo je odluku da uruči otkaz Igoru Duljaju koji je u ulozi trenera bio od februara 2023. godine. Partizan se bori za drugo mesto sa TSC-om, a klub će sa klupe do kraja sezone predvoditi doskorašnji pomoćni trener Albert Nađ.
Partizan je izdao i saopštenje u kom potvrđuje smenu Igora Duljaja i postavljanje Alberta Nađa. Sve to dok je Duljaj uživo gostovao u emisiji „Indirektno“, koja se emituje na televiziji „K1“.

„Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog satanja i izveštaja sportsog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata“, stoji između ostalog u saopštenju crno-belih.

Kada je posle poraza Partizana od TSC-a zakazana hitna sednica Upravnog odbora kluba iz Humske moglo se naslutiti da će se govoriti o rastanku sa Igorom Duljajem.
Klub je odlučio da posle četiri poraza u nizu donese odluku i smeni trenera.
Počelo je od poraza protiv Čukaričkog, potom je Crvena zvezda slavila u večitom derbiju, da bi „šlag na tortu“ bio TSC koji je drugi put ove sezone savladao crno-bele.
Nađ je trenersku karijeru počeo u Rakovici 2017. godine, a u Partizanu je radio kao pomoćnik od 2019. godine.
Sada će raditi kao prvi trener.
Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera. Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba“, dodaje se u saopštenju crno-belih.
Turbulentno u Humskoj 1...
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2024
SPORT
Nadal kao nekada – za osminu finala u Madridu /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala