- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nova promena i staro lice u Novakovom timu /foto/

© AFP 2023 / VALERY HACHENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser planete svih vremena, nastavlja da unosi promene u svoj timu, pa je tako Gebhart Fil-Grič, koji je u periodu od 2009. do 2017. godine bio zadužen za kondiciju Srbina, ponovo prisutan. On je u Beogradu boravio tokom Novakovog treninga i velika je verovatnoća da će njih dvojica ponovo sarađivati.
Staro lice u Novakovom timu, za sada samo na treningu, a možda već od Mastersa u Rimu i Rolan Garosa i zvanično u pohodu na nove titule.
Trenutno je za fizičku spremu Novaka Đokovića zadužen Italijan Marko Paniki, koji je od 2019. godine član tima 36-godišnjeg svetskog broja jedan.
Podsetimo, Novak Đoković nedavno je raskinuo saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem i od tada zvanično nije doveo novog trenera, ali Nole trenira pod budnim okom Nenada Zimonjića, koji ga je pratio na treninzima u Košutnjaku, zatim je putovao sa njim u Monte Karlo gde je Đoković stigao do polufinala, a sada su ponovo na okupu u Košutnjaku. U Beogradu na treninzima upravo je viđeno i novo-staro lice Austrijanac Febhart Fil-Grič.
Ostaje da se vidi da li će austrijski kondicioni trener biti uz Đokovića već na narednom turniru koji će biti održan u Rimu.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
SPORT
Nadal naučio lekciju i „isterao Demona“ – Medvedev „preživeo“ Italijana
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala