- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zvezde blizu gašenja! /video/

© AP Photo / Mike StewartLuka Dončić
Luka Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2024
Pratite nas
Ekipe Milvokija, Klipersa i Finiksa, sastavljene od velikih NBA zvezda, doživele su poraze u mečevima protiv Indijane, Dalasa i Minesote.
Indijana je posle produžetka savladala Milvoki sa 121:118, predvođena Majlsom Tarnerom koji je imao 29 poena, dok je Tajris Halibarton stigao do tripl-dabla sa 18 poena, 16 asistencija i deset skokova.
Sjajni tandem je vodio Indijanu do trijumfa i vođstva u seriji od 2-1.
Na drugoj strani, u odsustvu Janisa Adetokumba, najbolji je bio Kris Midlton sa 42 poena, Demijen Lilard je dodoa 28, a Bobi Portis uz 17 poena i čak 18 skokova.
Do 2-1 je protiv Klipersa stigao i tim Dalasa, pobedom od 101:90 u kojoj je Luka Dončić bio na korak od tripl-dabla (22 poena, deset skokova, devet asistencija), dok je Kajri Irving ubacio jedan poen manje.
Zanimljivo je istaći, Dončić je imao učinak kakav je tokom sezone često imao Nikola Jokić, nedostajalo mu je jedno da bi imao tripl-dabl pa je takav rezultat nazvan "somborskim dabl-dablom".
U poraženom timu Džejms Harden i Norman Pauel su upisali po 21 poen, a podbacili su Kavaj Lenard sa svega devet i Pol Džordž sa samo sedam poena.
Čišćenje iz prve runde se smeši Finiksu, zabeležio je treći poraz u seriji protiv Minesote sa 126:109.
Pobednički tim je predvodio briljantni Entoni Edvards sa 36 poena, Rudi Gober je imao 19 uz 14 skokova, dok je Karl Entoni Tauns imao 18+13.
U ekipi Finiksa „velika trojka“ nije bila dovoljna za pobedu, Bredli Bil je upisao 28 poena, Kevin Durent tri manje, a Devin Buker je ostao na 23 uz osam asistencija.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala