- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crvena zvezda posle osam godina osvojila titulu – Partizan pao u majstorici

Mikasa
Mikasa - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2024
Pratite nas
Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije posle pobede nad Partizanom u majstorici rezultatom 25:23, 25:18, 25:18. Ovo je prva titula za crveno-bele od 2016. godine.
Spektakularna odbojka i borba do poslednjeg daha vodila se u prethodna četiri meča, pa se tako od odbojkaša Crvene zvezde i Partizana ništa manje nije očekivalo ni u majstorici.
Međutim, peta utakmica bila je daleko od drame.
Crveno-beli bolje su krenuli, odmakli su večitim rivalima na četiri poena poena, ali približili su se gosti i od tog momenta konstantno su bili za petama. Pretili su crno-beli da izjednače što se i dogodilo u završnici seta.
Dušan Nikolić je svojim servisima izborio dve set lopte za Zvezdu, a potom je greška Luke Tadića domaćinima i donela set.
Posle rezultatske klackalice koja je trajala tokom prve polovine drugog seta, odbojkaši Zvezde vezali su sedam poena i stekli veliku prednost koju nisu ispustili.
Napeta i velika borba vodila se i u trećem setu. Partizanu je bilo neophodno da prelomi kako bi se vratili u meč, ali crveno-beli ponovo u nezgodnom trenutku beže na plus 4.
Do kraja su odbojkaši domaće ekipe i dodatno povećali prednost i tako neočekivano bez velike drame došli do titule, prve posle osam godina.
Košarkaška lopta  - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2024
SPORT
Poznati sudija uhvaćen u krađi na beogradskom aerodromu: Evroliga hitno pokrenula postupak /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala