- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Generalni direktor Sputnjika odlikovan ordenom svetog Sergija Radonješkog

© Sputnik / Vladimir TrefilovGeneralni direktor Novinske agencije „Rusija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov
Generalni direktor Novinske agencije „Rusija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov  - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2024
Pratite nas
Patrijarh moskovski i cele Rusije Kiril čestitao je 70. rođendan generalnom direktoru medijske grupe „Rusija sevodnja“ Dmitriju Kiseljevu i odlikovao ga ordenom svetog Sergija Radonješkog prvog stepena.

„Upravljajući jednom od najautoritativnijih novinskih agencija u našoj zemlji, Vi i Vaše kolege činite mnogo kako bi zaštitili istinski suverenitet Rusije i njene nacionalne interese, objektivno izveštavali o aktuelnim ruskim i međunarodnim događajima i značajno doprinosite uspostavljanju tradicionalnih duhovnih i moralnih vrednosti u životu savremenika“, navodi se u čestitki patrijarha, čiji je tekst objavljen na sajtu RPC.

S tim u vezi, patrijarh je zahvalio Kiseljovu na plodotvornoj saradnji agencije sa Ruskom pravoslavnom crkvom. Ta saradnja će se, nadamo se, razvijati i u budućnosti, dodao je.
„U vezi sa 70. rođendanom, smatram pravednim da Vas odlikujem ordenom svetog Sergija Radonješkog prvog stepena“, rekao je patrijarh Kiril.
Jubilarni rođendan direktoru „Rusija sevodnja“, čiji je Sputnjik deo, čestitali su i predsednik Rusije Vladimir Putin, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko.
Pogledajte i:
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija
Novi kanal Ljubinke Milinčić na Jutjubu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala