- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Tužilaštvo u Zaječaru dobilo obdukcioni nalaz o uzrocima smrti brata osumnjičenog za smrt Danke Ilić

© Tanjug / VLADIMIR ŠPORČIĆPotraga za telom Danke Ilić
Potraga za telom Danke Ilić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2024
Pratite nas
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru primljen je obdukcioni nalaz Instituta za sudsku medicinu u Beogradu urađen posle smrti D. D., brata osumnjičenog za smrt dvogodišnje Danke Ilić.
Više javno tužilaštvo u Zaječaru primilo je danas obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, urađen posle smrti D. D. iz Zlota kod Bora, preneo je RTS.
„Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.
Pojedini mediji u petak su objavili da je stigao obdukcioni nalaz, što je iz Tužilaštva demantovano.
D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde se nalazio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala