Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Zapaljen automobil vozača predsednika privremenog organa opštine Leposavić

© Sputnik / Teodor AnastasijevićOpština Leposavić
Opština Leposavić - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2024
Pratite nas
U Leposaviću je zapaljen automobil čiji je vlasnik Ivan Petrović, vozač predsednika privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića.
Srpska lista je tim povodom saopštila da se piromanski napadi na časne Srbe na severu Kosova i Metohije u režiji Kurtijevih poslušnika i miljenika nastavljaju na teritoriji opštine Leposavić koju hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima.
Ukazuju da se poslednji takav događaj zbio u sredu tokom noći kada je po istom scenariju kao kada su zapaljeni automobili načelnici opštinske uprave Radmili Vukićević i vlasniku portala Kosovo onlajn Dušanu Milanoviću, zapaljen auto čiji je vlasnik Ivan Petrović, vozač predsednika privremenog organa opštine Leposavić Zorana Todića.
„U trenutku napada na imovinu ovog časnog porodičnog čoveka on je bio u svom stanu u neposrednoj blizini sa svojom decom i suprugom, a tog jutra su trebali da krenu na put“, navodi Srpska lista.
To je treći automobil koji je zapaljen u opštini Leposavić za kratko vreme.
„I na isti način kako je to opisao zamenik lažnog ministra u Kurtijevoj vladi Radoica Radomirović na audio snimku koji kruži društvenim mrežama. Podsećamo da nakon što su se ove paljevine dogodile, a audio snimak sa Radomirovićevom izjavom kako se pale automobili pojavio na društvenim mrežama, niko iz međunarodne zajednice nije reagovao, niti tražio da se odgovorni pronađu i kazne. Isto takvo ćutanje imamo i od Kurtijevog režima čiji je Radomirović deo kao i od kosovske policije i Euleksa“, dodaju u saopštenju.
Srpska lista ističe da su meta časni i ugledni Srbi.
„Očigledno da se organizuju napadi na časne, porodične i ugledne Srbe koji nisu deo Kurtijevog režima onda nema reakcije nadležnih organa ili zabrinutosti međunarodnih predstavnika i ambasadora. Valjda im takvi napadi ne smetaju a imovina časnih Srba i nije od značaja“, navodi Srpska lista.
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala