- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lebron progovorio o susretu sa Jokićem: „Biće teško – imaju MVP igrača“

© AP Photo / Yannick PeterhansLebron Džejms Nikola Jokić
Lebron Džejms Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2024
Pratite nas
Prvi protivnici Nikole Jokića i Denver Nagetsa u plej-ofu biće Los Anđeles Lejkersi, a Lebron Džejms, prva zvezda tog tima, svestan je da će mu biti teško da se izbori sa srpskim asom.
Prošle sezone Denver je Lejkerse pobedio u finalu i zbog toga Lebron zna da sada moraju ozbiljno da se pripreme, pogotovo zbog toga što nisu lako stigli do plej-ofa.
„Oni su branioci titule, razumemo koliko je će biti težak duel protiv njih. Biće to teška serija za nas, a mi ćemo da pokušamo da otežamo njima. Dobili smo priliku da odmorimo, a onda se vratimo u priču i spremimo se za ovu seriju prvog kola koja će biti izuezno teška“, rekao je Lebron.
Iako je Jokić titulu MVP-a poslednji put nosio pre dve godine, za Lebrona je on i dalje najbolji.
„Već godinama su veoma jaki na domaćem terenu. Imaju MVP igrača u timu, imaju nekog ko rešava utakmice, neverovatno dobrog trenera, igrače visokog nivoa. Moramo da igramo košarku bez greške. Ako mi budemo odigrali najbolje, a isto i oni. Biće to utakmica na dva ili tri poseda“, zaključio je Džejms.
Ono što nije isticao, a takođe verovatno dobro zna jeste da Los Anđeles Lejkersi na pobedu protiv Denver Nagetsa čekaju još od decembra 2022. godine.
Miloš Teodosić - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2024
SPORT
Evroliga suspendovala Teodosića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala