- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kazna zbog „pomračenja“ – Arapi bez popusta za Ronalda /video/

© AP Photo / Darko BandicKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2024
Pratite nas
Portugalski superstar Kristijano Ronaldo suspendovan je dve utakmice od Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Saudijske Arabije, zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio u dvoboju sa Al Hilalom.
Al Nasr je izgubio taj meč rezultatom 2:1, a na terenu je bio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, dok Aleksandra Mitrovića nije bilo zbog povrede.
Ronaldo je tokom većeg dela susreta polufinala Superkupa Saudijske Arabije između Al Nasra i Al Hilala vodio verbalni i fizički sukob sa osvedočenim provokatorom Ali Al-Bulajhijem iz Al Hilala, a sve je završeno nokautom!
Portugalac je doživeo „pomračenje“ u jednom trenutku i laktom u grudi u dva navrata je udario „peticu“ Al Hilala, koja je završila na travi.
Epilog svega- suspenzija Portugalcu u trajanju od dva meča i finansijska kazna od 5,5 hiljada evra, što je jasno da Ronaldo neće ni osetiti.
Da je Ronaldo u tom susretu u potpunosti izgubio kompas, potvrđuje i scena koja se zatim dogodila, kada je podigao pesnicu ka sudiji, u trenucima dok je arbitar bio okrenu leđima, ali se na sreću suzdržao i bes je iskalio na lopti.
Direktan crveni karton koji je Portugalac zaradio u dresu Al Nasra je njegov prvi još od 2018. godine, kada je „pocrveneo“ u crno-belom dresu u meču Juventus – Valensija u Ligi šampiona.
Detalj 172. večitog derbija - Sputnik Srbija, 1920, 17.04.2024
SPORT
Saga je gotova: „Legenda Partizana vodi derbi“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala