- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije!

© Sputnik / Lola Đorđević Pehar Kupa Srbije
Pehar Kupa Srbije  - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2024
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraće u polufinalu Kupa Srbije, odlučeno je žrebom, a u drugom meču borbe za finale naći će se kragujevački Radnički i Vojvodina.
U polufinalu će, voljom žreba, snage će odmeriti Crvena zvezda i Partizan na stadionu „Rajko Mitić“, odnosno Radnički 1923 i Vojvodina u Kragujevcu.
Prethodno, Crvena zvezda je lako i očekivano eliminisala člana Prve lige Srbije, ekipu Vršca (3:0), Radnički 1923 je sjajnu formu dokazao i protiv Novog Pazara (2:1), za istorijski plasman u polufinale, a najuzbudljiviji mečevi četvrtfinala igrani su na Banovom i Topčiderskom brdu.
Vojvodina je posle boljeg izvođenja jedanaesteraca među četiri prošla u duelu sa Čukaričkim – 1:1, 4:3, dok je Partizan na isti način nadigrao Voždovac – 1:1, 4:3.
Polufinale Kupa Srbije biće igrano u sredu 24. aprila, dok je borba za trofej u velikom finalu predviđena za 23. maj. Prema poslednjim informacijama, taj meč trebalo bi da bude igran u Loznici.
Pobednik Kupa Srbije izboriće plasman u plej-of Lige Evrope i imaće zagarantovano mesto u Ligi konferencije. Ukoliko Kup Srbije osvoji neki od timova koji su na prve dve pozicije u Super ligi, u plej-of Lige Evrope će trećeplasirani na tabeli.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala