- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Alkaras progovorio o povredi i povratku: „Bilo je teško doneti ovu odluku“

© AFP 2023 / FREDERIC J. BROWNKarlos Alkaras
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
Pratite nas
Karlos Alkaras, španski teniser, potvrdio je da zbog povrede neće igrati u Barseloni i istakao je da je učešće na mastersu u Madridu još uvek pod znakom pitanja.
Posle niza nagađanja zbog čega je Karlos Alkaras posle Monte Karla morao da odustane i od tunrira 500 serije u Barseloni, španski teniser izašao je pred novinare i objasnio sa čime se trenutno muči.

„Neću moći da igram na turniru, ali sam želeo da to lično objasnim. Sve je počelo u Monte Karlu, na prvom treningu. Posle sat vremena osetio sam prilično značajnu nelagodnost u podlaktici. U tom trenutku sam mislio da to neće biti velika stvar, ali nisam mogao da igram tamo. Vratio sam se kući da se oporavim u slučaju da stignem u Barselonu. Uradio sam test u subotu, koji je dao pozitivne rezultate, ali u nedelju, prvog dana kada sam udario forhende, opet nije bilo onako kako smo očekivali i ako se intenzitet povećao, nelagodnost se povećala“, rekao je Alkaras.

Španski teniser dve godine zaredom je osvajao turnir u Kataloniji zbog čega mu nije bilo lako da se povuče. Trenutno je upitno i njegovo učešće u Madridu.
„Bilo je veoma teško doneti ovu odluku, ovaj turnir je veoma važan za mene. Namera mi je da se vratim u Madridu. Ne želim da kažem da će biti tako jer trenutno ne znam. Nadam se da ću vas sve videti tamo“, poručio je Alkaras.
Španac je trenutno treći na svetu, a od početka sezone ima titulu sa mastersa u Indijan Velsu.
Nikola Topić  - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
SPORT
Zvanično: Topić ide na NBA draft
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala