- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bobijev šou u Holivudu – besplatna piletina za sve /video/

© AP Photo / Mark J. TerrillBoban Marjanović
Boban Marjanović - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
Pratite nas
Srpski košarkaš Boban Marjanović napravio je istinski šou u poslednjem meču Hjustona ove sezone. Rakete su ostale bez šansi za doigravanje, a na gostovanju kod Los Anđeles Klipersa Bobi je u više navrata bio u centru pažnje. Vrhunac fantastične atmosfere dostignut je kada je Marjanović promašio dva slobodna bacanja za besplatnu piletinu svih navijača.
Naime, domaćin, u ovom slučaju L.A. Klipersi najavili su da će svi navijači dobiti besplatnu porciju piletine ukoliko neko od protivničkih košarkaša promaši dva slobodna bacanja.
Kako je Bobi promašio prvo, usledio je „pritisak“ od strane navijača da bude neprecizan i drugi put, na šta je on u stilu najvećih šoumena i odreagovao. Usledila je interakcija Marjanovića i publike i, čini se, namerni promašaj, za erupciju oduševljenja s tribina uz Marjanovićev visoko podignuti prst!
Tražili se, dobili ste!
I nije to bio jedini utisak večeri. Bobi je pravio šou još od samog početka, kada je sa svojih 224 cm visine dozvolio Ksavijeru Munu, visokom tek 183 cm da se izbori za posed svojih Klipersa nakon sudijskog podbacivanja.
Kada je učinak bivšeg srpskog reprezentativca i centra Hjuston Rokitsa u pitanju, Bobi je za 12 minuta provedenih na parketu imao dvocifren učinak, od 13 poena, osam skokova i jedne asistencije.
Hjuston je kao gost u Holivudu uspeo da savlada Los Anđeles Kliperse rezultatom 116:105 u meču koji za njih nije imao rezultatski značaj, jer su 11. tim Zapadne konferencije, dok su Klipersi završili kao četvrti. Iza Oklahome, Denvera i Minesota.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 15.04.2024
SPORT
Kraj: Jokić i Denver sa drugog mesta kreću u odbranu prstena – Marjanović dvocifren
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala