- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić mora da pobedi i čeka dva poraza – samo jedan scenario vodi Denver do prvog mesta

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
Pratite nas
Košarkaši Denvera predvođeni Nikolom Jokićem imaju poslednju šansu da obezbede prvo mesto na Zapadnoj konferenciji, ali su sebe doveli u situaciju da zavise i od drugih.
Nikola Jokić, srpski košarkaš, odigrao je fantastičnu sezonu u kojoj je Denver odveo do mnogih pobeda, ali Nagetsi nisu još uvek obezbedili prvo mesto.
Kako bi regularni deo sezone završili kao prvi na tabeli Zapadne konferencije, Nikola Jokić i Denver Nagetsi moraju ne samo da pobede Memfis već i da se nadaju porazima Minesote i Oklahome.
Košarkaši Minesote igraju protiv Finiksa, dok će Oklahomi pobedu probati da „ukrade“ Dalas. Strepeće Nagetsi zbog ova dva meča jer su oba tima čije poraze čekaju u dobroj formi.
Kalkulacije su mogle vrlo lako da se izbegnu jer je Denver imao priliku da prvo mesto pred poslednje kolo ligaškog dela obezbedi u meču protiv San Antonija, ali desilo se iznenađenje.
Nagetsi su na neverovatan način ispustili pobedu koja bi mogla da ih košta pada na treće mesto.
Mečevi poslednjeg kola regularnog dela zakazani su u terminima prilagođenim evropskoj publici, pa će tako Denver i Mefis na teren već od 21:30.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
SPORT
Veliki problemi – Alkaras morao ponovo da se povuče
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala