- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Neverovatan poraz Partizana na Brdu – Zvezda bez problema protiv Železničara

© Sputnik / Lola ĐorđevićTrener Igor Duljaj
Trener Igor Duljaj - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
Pratite nas
Fudbaleri Partizana doživeli su neverovatan poraz na gostovanju Čukaričkom - 3:2 (1:0)! Gubili su sa 0:2 sve do 90. minuta, potom su dali dva gola za četiri minuta za izjednačenje, pa odmah zatim primili još jedan gol posle čega su izgubili. Ranije su fudbaleri Crvene zvezde u 30. kolu Superlige savladali ekipu Železničara rezultatom 3:0.
Loša vest po crno-bele je i to što je Igor Duljaj dobio žuti karton i neće voditi ekipu protiv Crvene zvezde, a na sve to se i golman Aleksandar Jovanović povredio.
Golove za Čukarički dali su Vinisijus Melo u 28, Đorđe Ivanović u 51. i Bojica Nikčević u 94. za trijumf. Strelci za Partizan bili su Ksander Severina u 90. minutu i Samed Baždar u 92.
Crvena zvezda sada ima 77 bodova, dok je Partizan na 70. Jasno je da su crno-beli napravili ogroman korak unazad u borbi za titulu. Poslednju šansu da nešto poprave imaće u subotu u večitom derbiju i to u gostima.
Nije ni Crvena zvezda otvorila spektakularno susret sa Železničarom, tražila se prava prilika koje nije bilo, već su prvih pola sata obeležili šutevi koji nisu bili velika pretnja za protivnika iz Pančeva.
Tek u 31. minutu konkretniju priliku imao je Mirko Ivanić, ali lopta je prošla pored stative. Izgleda da je takva situacija bila potrebna kako bi se crveno-beli pokrenuli.
U 45. minutu na isteku prvog poluvremena Ivanić je zahvatio glavom loptu koju je poslao Bukari i tako doneo prednost Zvezdi od 1:0. Sudija je igru produžio za još tri minuta, a u toku nadoknade Šerif Endiaje pogodio je stativu.
Dugo je rezultat stajao nepromenjen, a onda je u 72. minutu šansu iskoristio Endiaje koji je zatresao mrežu za 2:0.
Samo nekoliko minuta kasnije Aleksandar Katai pogodio je stativu, ali Zvezda je ipak u 86. minuta došla do prednosti od 3:0 golom Olajinke.
Luka Jović - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
SPORT
Golgeterski njuh na delu – Jović pogodio za Milan /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala