- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kako je Barak Bahar olakšao život Crvenoj zvezdi

© Sputnik / Lola ĐorđevićBarak Bahar
Barak Bahar - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
Pratite nas
Izraelski stručnjak Barak Bahar koji je napustio Crvenu zvezdu posle izuzetno neuspešno obavljenog posla, karijeru će nastaviti u klubu iz kog je stigao u Srbiju – Makabi Haifi. Dve strane postigle su dogovor o dvogodišnjoj saradnji, koja će startovati na kraju sezone, tačnije u junu.
A šta to znači za Crvenu zvezdu, koja je pažljivo pratila i osluškivala šta radi njen bivši trener koji je ostao na platnom spisku. Crveno-beli bili su dužni da isplaćaju Baraku Baharu platu do kraja, ranije dogovorenog ugovora, ili dok on ne pronađe novi angažman.
Kako se, prema pisanju izraelskih medija, Barak Bahar sve dogovorio sa Makabi Haifom iz koje je stigao u Ljutice Bogdana, tako je postalo jasno da crveno-beli od juna meseca više neće imati obavezu da plaćaju čoveka koji je uspeo da bude drugi na polusezoni iza Partizana i završio je priču u Evropi na poslednjem mestu, iza Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa.
Makabi Haifu će do kraja sezone voditi aktuelni strateg Masai Daga, a njega će na kraju naslediti Bahar koji je sa Makabijem beležio najbolje rezultate u trenerskoj karijeri, ostvarivši čak i pobedu nad Juventusom u Ligi šampiona.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 14.04.2024
SPORT
Arapi „okitili“ Mitrovića zlatom u Beogradu – „Moram da je poljubim“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala