- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Neverovatan poraz Jokićeve ekipe od družine „ludog Srbina“! /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić i Greg Popovič
Nikola Jokić i Greg Popovič - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2024
Pratite nas
Košarkaši Denvera doživeli su neverovatan poraz od San Antonija rezultatom 121:120, iako su na 30 sekundi do kraja utakmice imali tri poena viška, ali su noć obeležili i još neki „srpski derbiji“.
Dozvolio je Denver Devonteju Grejemu da ubaci četiri poena u nizu, a u poslednjem napadu Džamal Marej nije na vreme dodao loptu Nikoli Jokiću pa Srbin nije ni imao priliku za šut za pobedu.
Jokić je utakmicu završio sa 22 poena, 12 asistencija i sedam skokova, Marej je imao 35 poena, a još Majkl Porter, Aron Gordon i Kris Braun su imali dvocifreni poenterski učinak.
Na drugoj strani briljantan je bio Viktor Vembanjama sa 34 poena, 12 skokova, pet asistencija, dok je sjajnu partiju pružio Gruzin Sandro Mamukelašvili sa 21 poenom i 12 skokova.
Poražen je i Tristan Vukčević – ubacio je 19 poena za Vašington, ali je on sa 129:127 doživeo neuspeh u duelu sa Čikagom.
Vreme za slavlje nije dočekao ni Bogdan Bogdanović iako je ubacio 17 poena njegova Atlanta je izgubila od Minesote sa 109:106.
Viđen je još jedan srpski derbi tokom noći, Nikola Jović se sa 22 poena i pet skokova za Majami pokazao treneru Toronta Darku Rajakoviću za pobedu od 125:103.
Zanimljivo je i reći, Dalas je bez Luke Dončića poražen od najgoreg tima NBA lige, Detroita, sa ubedljivih 107:89.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala