- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Dragan Bogavac - Od fudbala do Hrista | Dok anđeli spavaju

© SputnikMarina Rajević Savić i Dragan Bogavac
Marina Rajević Savić i Dragan Bogavac - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2024
Pratite nas
U subotu u 21.00 novo izdanje emisije „Dok anđeli spavaju“ sa Marinom Rajević Savić. Gost Dragan Bogavac, bivši sportista koji je u nevolji spoznao Hrista i krenuo Njegovim putem.
Kada biste Dragana Bogavca danas videli na liturgiji u crkvi, ili manastiru, nikada ne biste pomislili da je to onaj brzonogi špic, vatrenog temperamenta, nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, ljubimac Zvezdinog Severa. Pustio je bradu, promenio način razmišljanja i započeo novi život.
Godine 2020. glasno je ustao protiv spornog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori. Sa srpskim sportistima potpisao je tekst podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi i odbrani svetinja, i svoj bunt mesecima je iskazivao kao učesnik litija. Otvoreno je ustao protiv režima Mila Đukanovića.
U crveno-belom dresu je odigrao 85 zvaničnih utakmica i postigao 14 golova. Učestvovao je u osvajanju šampionske titule 2004. godine i dva Kupa 2002. i 2004.

O emisiji „Dok anđeli spavaju“

Kultna emisija „Dok anđeli spavaju“, koju već duže od tri decenije uređuje i vodi Marina Rajević Savić, obrađuje životne priče ekskluzivnih gostiju iz različitih sfera društva.
Emituje se svake druge subote u 21.00.
Dok anđeli spavaju, 13.4.2024.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala