- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Partizan i Valensija igraju u Milojevićevu čast

© Foto : ABA liga / Mega / Ivica VeselinovDejan Milojević
Dejan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 12.04.2024
Pratite nas
Legende Partizana i Valensije ponovo izlaze na parket! Posle prvog duela koji je u Španiji odigran uoči utakmice 15. kola Evrolige, crno-beli će u petak biti domaćini legendama Valensije u Beogradskoj areni. Sve u čast preminulog Dejana Milojevića.
Dejan Milojević je igrao i za Partizan i za Valensiju, a košarkaški veterani crno-belih će utakmicu igrati u replikama dresova iz sezone 2004/05 kada je Milojević postavio svoj čuveni rekord od 35 poena, 14 skokova i tri asistencije uz indeks korisnosti 55 protiv Olimpijakosa.
Utakmica počinje od 17 časova, dok se ulazi otvaraju od 16.30. Za ovaj meč važiće ulaznice za utakmicu prvih timova Partizana i Valensije koji je na programu istog dana od 20.30.
Posle duela veterana, gledaoci će iz bezbednosnih razloga napustiti dvoranu kako bi se obavio još jedan kontradiverzioni pregled pre otvaranja ulaza za evroligašku utakmicu.
U dresu Partizana, na parketu Arene će se ponovo naći: Toza Zorkić, Vladimir Petrović, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Novica Veličković, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Vladimir Micov, Kosta Perović, Branko Sinđelić, Dejan Borovnjak i Ratko Varda dok će ih sa klupe predvoditi Miško Marić.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Andrija Živković - Sputnik Srbija, 1920, 09.04.2024
SPORT
Andrija je heroj u Grčkoj – ali takav je potreban i Srbiji
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala