- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Spektakl u Monte Karlu: Novak čeka Ruse i Runea – Miomiru pobeda donosi dva meča u danu

© AFP 2023 / VALERY HACHENovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2024
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, meč trećeg kola mastersa u Monte Karlu protiv Italijana Lorenca Musetija igra ne pre 13:30. Prethodno će na drugom terenu meč koji je u sredu prekinut zbog kiše nastaviti Miomir Kecmanović i Grigor Dimitrov.
Isto mesto, ista runda, isti protivnik. Novak Đoković igra revanš protiv Lorenca Musetija koji ga je prošle godine savladao upravo u trećem kolu Monte Karla. Meč srpskog asa i italijanskog tenisera treći je po redu.
Program otvar ruski derbi između Danila Medvedeva i Karena Hačanova, a zatim na teren izlaze Holger Rune i Sumit Nagal koji su meč počeli u sredu, ali nisu mogli da završe zbog kiše.
Danac je u trenutku prekida imao prednost 6:3, 2:1 pa tako taj meč ne bi trebalo da se oduži što znači da bi Novak i Lorenco na teren mogli da izađu oko 13:30.
Na drugom terenu program otvaraju Aleks De Minor i Aleksej Popirin, a to je ujedno i meč koji će pratiti Novak s obzirom da ukoliko pobedi igra protiv pobednika tog duela.
Posle njih na teren će Miomir Kecmanović i Grigor Dimitrov koje je takođe prekinula kiša. Bugarski teniser poveo je sa 6:4, 2:1. Ko god na kraju slavi u ovom meču imaće težak posao jer kada se završi meč Stefanosa Cicipasa i Saše Zvereva Srbin ili Bugarin ponovo izlaze na teren da igraju protiv Runea ili Nagala.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 11.04.2024
SPORT
Hrabri Miomir poražen od Dimitrova
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala