- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li su se u Teksasu „ljutnuli” zbog Jokićeve šale? /video/

© AP Photo / LM OteroJokić i Dončić
Jokić i Dončić - Sputnik Srbija, 1920, 08.04.2024
Pratite nas
Dalas Meveriksi su objavili neverovatan koš Luke Dončića uz poruku „Pravi MVP” na latiničnom pismu, u jeku debate o tome da li će Nikola Jokić konačno dobiti treći trofej za najboljeg igrača NBA lige.
Dončić je nedavno postigao koš uz pomoć semafora, a sada je otišao korak dalje i dozvolio je lopti najpre da odskoči i upadne u obruč.
Za Meverikse taj potez je dostojan naslova "Pravog MVP" i to baš u momentu kada postaje sve jasnije da Jokić treba da dobije treću titulu i po zaslugama, a i da bi se ispravila prošlogodišnja nepravda.
Podsetimo, Jokić je šaljivo odgovorio na pitanje postavljeno tokom prethodnog Ol-star vikenda da li bi voleo da zaigra sa Dončićem u istom timu.
"Pa ne znam, moguće je, nemam baš želju da napuštam Denver, eto ako se Luka možda naljuti na njih...", naveo je Jokić u svom stilu.
Neće se Luka naljutiti, svima je jasno, prva je violina ekipe, zabavlja se na terenu, ali kao da su se iz Dalasa "ljutnuli" na Jokića i da prozivkog "Pravog MVP" pokušavaju da odgovore srpskom košarkašu.
Zanimljivo, ali samo toliko.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala