- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Katai opet spasao Zvezdu u Surdulici – dva „projektila“ donela pobedu Partizanu /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalske lopte
Fudbalske lopte - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik u Surdulici sa 2:0 u 29. kolu Superlige, ključni momenat dogodio se u 75. minutu kada je gol postigao Aleksandar Katai, a on je bio strelac i drugog pogotka, 13 minuta kasnije. Istovetnim rezultatom slavio je i Partizan, protiv Novog Pazara na domaćem terenu.
Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
SPORT
Alkarasova ideja drugačija od Nadalove
Katai, sada već veteran u timu Zvezde, zaigrao je od drugog poluvremena i slično utakmici iz prošle sezone, uspeo je da se upiše u strelce u Surdulici.
Tada je postigao dva pogotka, to je učinio i sada, ali je prvi bio ključan da bi se „otključala“ mrežu sjajnih domaćih igrača koji su se i odlično branili i imali veliki broj šansi.
Zvezda je jalovo napadala, Radnik je čak bio i bliži golu, ali je briljantna akcija Hvanga, Krasoa i Kataija u 75. minutu praktično rešila pitanje pobednika.
Branilac titule je vrhunskim potezima svojih majstora uspeo da izbegne saplitanje u Surdulici, a pobedu je svojim drugim golom, u 88. minutu potvrdio Katai.
Golovi Kataija su održali prednost Zvezde nad Partizanom od četiri poena posle pobede crno-belih protiv Novog Pazara rezultatom 2:0.
Pogotke za beogradsku ekipu postigli su Ksander Severina i Denil Kastiljo, briljantnim i veoma preciznim udarcima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala