- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić određen pritvor

CC0 / rawpixel.com / Policija
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
Pratite nas
Ocu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, R.D. određen je pritvor u trajanju do 30 dana, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Zaječaru.
On je u popodnevnim časovima, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru doveden sa krivičnom prijavom Policijske uprave u Boru, za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela iz čl. 333. st. 3. u vezi st. 1. KZ
Osumnjičeni se branio ćutanjem, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru, preneo je Tanjug.
Sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru predloženo je određivanje pritvora u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti ili izmeniti dokaze ili tragove krivičnog dela teško ubistvo iz čl. 114. st. 1. tač. 9. KZ koji se vodi pred ovim tužilaštvom, te da će ometati postupak uticanjem na svedoke koji će biti ispitani u postupku.
Više javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je takođe da je donelo naredbu za obdukciju D.D, koji je danas, u ranim jutarnjim časovima preminuo u Policijskoj upravi u Boru.
Obdukcija je poverena Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Takođe je dat nalog da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi smrti sada pokojnog D.D., saopštilo je Više javno tužilaštvo u Zaječaru.
Nastavljena potraga za telom Danke Ilić. - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
DRUŠTVO
Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić — pretraženo pola trase Lazarevog kanjona, proverava se jama
Pogledajte i:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala