- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Lebronov sin ide na draft

© AFP 2023 / MATT WINKELMEYERLebron Džejms na promociji filma Spejs Džem 2
Lebron Džejms na promociji filma Spejs Džem 2 - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
Pratite nas
Broni Džejms, sin Lebrona Džejmsa objavio je da će učestvovati na predstojećem NBA draftu pa je tako moguće da naredne sezone igra sa svojim proslavljenim ocem.
Mladi Broni Džejms koji ima 19 godina bio je projektovan kao jedan od prvih deset igrača na draftu, ali je na treningu doživeo srčani udar posle čega nije u potpunosti isti igrač pa će tako morati da se dokaže NBA timovima kako bi ga uzeli na draftu.
Broni će ići na probe i trenirati pred NBA skautima i trenerima pa će posle toga biti jasno da li neki od timova zainteresovan za njega.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 07.04.2024
SPORT
Bogdanova „cigla“, pa Jokićeva genijalnost za TV špice /video/
Sin proslavljenog Lebrona je košarkaš USC, za svoj koledž u NCAA beležio je 4,8 poena, 2,2 skoka i 2,1 asistenciju, a na parketu je provodio nešto više do 19 minuta.
Odluka o NBA draftu mogla bi da bude i promenjena jer se Broni nalazi i na NCAA transfer portalu kako je preneo Šams Čaranija, dobro obavešteni NBA novinar.
Ukoliko neki NBA tim odluči da angažuje Lebronovog sina moglo bi da se desi da i sam proslavljeni košarkaš promeni tim kako bi igrao sa 19-godišnjakom.
Bilo bi spektakularno gledati mladog i talentovanog Bronija sa slavnim ocem koji je nedavno ušao u istoriju NBA lige kao prvi košarkaš koji je postigao 40.000 poena.
Aleksandar Komarov - Sputnik Srbija, 1920, 05.04.2024
SPORT
Rus brani boje srpske zastave u Parizu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala