- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

„Sekta bogataša“ vlada Amerikom - preko NATO plaše kolonije | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / RIA NovostiZastava NATO
Zastava NATO - Sputnik Srbija, 1920, 04.04.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” publicista Igor Ivanović.

NATO obeležava 75. godina postojanja - generalni sekretar Jens Stoltenberg tvrdi da je Alijansa za pomogla širenju mira, demokratije i prosperiteta širom Evrope, kao i da je danas NATO veći, jači i jedinstveniji nego ikad.
Zbog izjave Entonija Blinkena da oružani sukob s Rusijom u Ukrajini “ne odgovara američkim interesima”, Emanuel Makron tvrdi da neće tražiti pomoć od Vašingtona u slučaju sukoba s Moskvom
U međuvremenu, Vladimir Putin postavlja nove ciljeve – kaže da postoje svi preduslovi da Rusija uđe među četiri najveće ekonomije sveta po paritetu kupovne moći.
SAD i Velika Britanija odbile da razgovaraju o nacrtu saopštenja SB UN, koji je predložila Rusija, o napadu Izraela na konzulat Irana u Damasku.
Srbija narednih nedelja kreće u ofanzivu za odbranu nacionalnih interesa.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka, sada u novom terminu, od 20.00.
„Sekta bogataša“ vlada Amerikom - preko NATO plaše kolonije | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala