- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ivaniševićeva procena: Zimonjić je perfektan trener za Đokovića

© AFP 2023 / AELTC/BOB MARTINGoran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 02.04.2024
Pratite nas
Hrvatski teniski trener Goran Ivanišević izjavio je da je Nenad Zimonjić perfektan izbor za novog trenera najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.
Đoković je prošle nedelje objavio kraj saradnje sa Ivaniševićem, a prema nezvaničnim informacijama, bar na neko vreme, u njegovom boksu mogao bi da sedi Zimonjić.
„Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku, to je Zimonjić. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka", izjavio je Ivanišević za Sport klub i dodao da je Zimonjić pravi čovek za novog trenera Đokovića.
Potom je dodao:
„Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, Novak bi posle deset dana 'poludeo', a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan Vajda je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao. Pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Zimonjić perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka", zaključio je Ivanišević.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala